Asigurarile de sanatate individuale si de grup ofera accesul la sectorul medical privat si sunt deductibile fiscal conform legislatiei in vigoare, oferind rambursarea costurilor pentru o gama larga de specialitati medicale. Serviciile medicale sunt consultatii si controale, analize si investigatii, spitalizare si interventii chirurgicale, monitorizare sarcina, existand posibilitatea de a se adauga ca asigurati dependenti membri de familie.

– Asigurarile de sanatate de grup pentru companii sunt un instrument eficient de motivare si fidelizare a angajatilor iar imbunatatirea starii de sanatate duce la marirea productivitatii muncii. Pachetele de asigurari sunt modulare oferind posibilitatea de alegere a celei mai potrivite variante pentru diferite categorii de angajatori.

– Asigurarile de sanatate individuale sau pentru familie pot fi pentru servicii medicale in regim ambulatoriu, spitalizare si interventii chirurgicale, pachete de controale de preventie sau acoperirea bolilor grave cum ar fi cancerul.

Asiguratori