TERMENII SI CONDITIILE DE FOLOSIRE A SITE-ULUI www.asiguraribrasov.ro

1. INFORMATII GENERALE
Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul www.asiguraribrasov.ro. Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si Conditii.

Datele de identificare ale  L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.Lsunt urmatoarele :
• Societate cu raspundere limitata
• Sediul social : Brasov, Str. 13 Decembrie nr.24, ap. 6, jud. Brasov
• Telefon : 0268 549 580

• www.asiguraribrasov.ro
• Email : office@asiguraribrasov.ro
• Certificat R.C. : J8/165/29.01.2009
L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site de catre orice persoana fara acordul scris al L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L

Nici o informatie de pe acest site referitoare la L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta. Astfel L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Orice persoana care doreste informatii si/sau achizitionarea unui serviciu sau produs prezentat pe site este rugata sa contacteze L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L pentru a afla mai multe detalii legate de disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife, comisioane etc. L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L nu poate fi responsabil legal pentru nici un fel de pagube, daune sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente, nu va inchiria sau vinde baza de date unor terte parti.
In cazul in care utilizatorul a solicitat dezabonarea de la orice informare privind reclama si marketing sau si-a exercitat dreptul de opozitie in acest sens, in metoda mentionata mai sus, va aducem la cunostinta ca va inceta orice forma de informare a utilizatorului privind activitatea sa de marketing, iar adresa de e-mail a acestuia va fi eliminata definitiv din baza de date a L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L aferente activitatii de reclama si marketing. Dezabonarea de la e-mailuri cu caracter publicitar se poate realiza si direct din e-mail, prin accesarea link-ului de dezabonare.

2. CONTRACTUL DE ASIGURARE
Contractul de asigurare se incheie in baza:
• acestor Termeni si Conditii
• cererii de oferta din partea Utilizatorului
• ofertei L.M.C ASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L adresata Utilizatorului
• conditiilor de asigurare specifice fiecarui produs de asigurare, cu exceptia asigurarilor obligatorii prin lege

3. PROGRAM DE LUCRU
Program de lucru : L – V : 9-17
Pentru informatii legate de oferte sau polite va stam la dispozitie si in afara programului de mai sus, vezi sectiunea Contact.

4. MODALITATE PLATA SI LIVRARE
Utilizatorul poate realiza plata online, autorizata prin x cu cardul sau prin ordin de plata.
Pentru efectuarea platii on-line, Utilizatorul este directionat pe pagina securizata de internet a procesatorului de plati x unde are loc autorizarea tranzactiei.
5. INFORMATII SUPLIMENTARE
Plata produselor de asigurare se efectueaza prin card, prin transfer bancar sau cash la una din unitatile Brokerului numai in RON.