LMC ASIG Broker de Asigurare S.R.L.

Fondat in 2009

Suntem o companie de brokeraj in asigurari infiintata la inceputul anului 2009 si inregistrata in registrul brokerilor cu numarul RBK-558/24.03.2009.

Profesionalismul si seriozitatea echipei noastre au permis formarea unui portofoliu important de clienti societati comerciale si persoane fizice. Putem oferi datorita experientei acumulate solutii complete de asigurare precum si consultanta la daune.

LMC ASIG Broker de Asigurare are contract de intermediere cu toate societatile de asigurari importante din piata nationala.Colaborarea cu persoanele juridice si fizice consta in oferirea variantei optime pentru orice tip de asigurare, optimizarea pachetului de asigurari si continua cu administrarea asigurarilor la rate si reinnoiri, asistenta in caz de dauna si transmiterea de noutati semnificative din piata asigurarilor. Succesul pe care il avem pe piata brasoveana de asigurari se datoreaza respectarea codurilor de conduita privind:

  • Integritatea
  • Expertiza si profesionalismul
  • Respectarea confidentialitatii
  • Transparenta
  • Concurenta loiala
  • Asistenta post vanzare


Asistenta post vanzare include si consultanta pentru beneficierea de auto la schimb pe timpul reparatiei precum si notificarea datei expirarii inspectiei tehnice periodice. Consultanta pentru dreptul pagubitului de a beneficia masina la schimb in timpul reparatiei se refera la Art.25 – Lipsa de folosinta din  Norma nr.20/2017 privind asigurarile auto din Romania. Indrumam clientii catre societatile rent a car ce pun la dispozitie auto fara costuri din partea clientilor pagubiti, conform legislatiei.

Serviciile oferite de noi la ofertare,vanzare si asistenta post vanzare nu presupun costuri suplimentare din partea clientilor persoane fizice si companii.

Echipa noastra are o componenta stabila, toti membrii echipei avand peste zece ani de experienta in brokeraj. Actionariatul companiei este experimentat si cu o buna reputatie aplicand un management performant si adaptat la schimbarile pietei.

ECHIPA:

SANDRA MUNTEAN

Cod RAF: 352458

Calitate: Conducător executiv companie de brokeraj

Email: sandra@asiguraribrasov.ro

Nr Telefon: 0758 080 430

 

 

CARMINA LAKATOS 

Cod RAF: 211246

Calitate: Broker în asigurari

Email: carmina@asiguraribrasov.ro 

     Nr Telefon: 0740 012 055

 

 

 IOANA CHIRITOIU 

Cod RAF:  261796

Calitate: Broker în asigurari

Email: ioana@asiguraribrasov.ro            

Nr Telefon: 0751 516 678

 

GABRIEL TIBA 

Cod RAF: 211245

Calitate: Broker în asigurari

Email: gabi.tiba@generallmc.ro

Nr Telefon: 0745 100 506

 

GABRIELA STAN 

Cod RAF: 211244

Calitate: Broker în asigurari

Email: gabriela@asiguraribrasov.ro

Nr Telefon: 0745 100 097